Basics of NLPBasics of NLPBasics of NLPBasics of NLPBasics of NLP

Basics of NLP

Hoe zou het voor je zijn als je zou merken dat je invloed uit zou kunnen oefenen op het verloop van de communicatie met jezelf en met anderen? Hoe zou het zijn als je merkt dat je misschien zelfs wel voor 100 % verantwoordelijk bent voor de respons op je eigen communicatie? En dat je daardoor dus veel beter op de ander kunt afstemmen, waardoor weerstand in de communicatie voortaan tot het verleden behoort?

Veel mensen zouden dagelijks meer rust en minder stress kunnen ervaren. Als ze beter zouden kunnen scheiden wat henzelf is en wat van de ander. Ze zouden merken dat ze daarmee invloed uit kunnen oefenen op hun eigen stemming.

Als ze zich er meer van bewust van zouden zijn waardoor hun gedrag eigenlijk gestuurd wordt, wat hen motiveert en hoe ze ook anderen nog meer kunnen motiveren, zou ze dat veel opleveren.

Spreekt jou dat aan? Dan is deze korte cyclus van drie workshops bestemd voor jou!

In deze workshops komen deze onderwerpen aan bod:

  • Wat is Neuro Linguďsisch Programmeren (NLP)?
  • Communicatiemodel in NLP
  • Neurologische niveaus in NLP
  • 4 Basisvooronderstellingen van NLP
  • Waarneemposities in NLP
  • Ankeren in NLP
  • Touch of Matrix als toegepaste vorm van NLP

Na deze dagen weet je wat NLP is en kun je de theorie toepassen in je eigen dagelijkse situatie. Deze kennis is zowel in je privéleven als in je werk toepasbaar.

Doordat je beter inzicht hebt in je eigen functioneren en je eigen aandeel in de communicatie, ben je beter in staat anderen te begeleiden. Dit is handig in een 1-op-1 situatie, maar ook voor andere samenwerkingsverbanden.

Omdat je beter in staat bent meer afstand te nemen, vind je het makkelijker om uit de emotie te blijven, waardoor je meer rust zult ervaren. Je bent beter in staat te beoordelen welk deel van jou is en wat van de ander.

Kortom: door bewustwording heb je de keus om meer te doen van dat wat goed voor je is en te veranderen wat niet versterkend voor je is.

Praktische informatie

De workshops worden gegeven op drie opeenvolgende woensdagavonden (zie data hiernaast) in Haaksbergen, steeds tussen 19:30 en 21:30 uur.
De workshops worden geleid door John Vrakking (NLP Master Practitioner) en Carin Schrader (trainer en Touch of Matrix therapeute).
Bij de prijs inbegrepen zijn thee en koffie; aan het eind van de cyclus ontvang je een certificaat van deelname.

Inschrijven

Inschrijven kan door gebruik te maken van onderstaande link. Je gaat dan naar onze deelnemersregistratie.