BlogBlogBlogBlogBlog

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Mijn blogs met tips voor meer tijd, rust en ruimte voor wat jij wilt doen.

In mijn blogs geef ik je tips om een betere balans te creëren tussen werk en privé. Zodat je meer tijd, rust en ruimte krijgt voor de dingen die jij wilt doen. 

Dingen die echt belangrijk voor je zijn. Waarmee je een bijdrage levert aan een groter geheel, dingen waar je trots op kunt zijn. Die je werkplezier geven en je laten herinneren waarom je voor jouw werk gekozen hebt.

Abonneer je hier op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan tweewekelijks een update. Heb je een tip voor een onderwerp waarover je graag zou willen lezen? Laat het me weten!


De meest recente tips:

donderdag 09. of maart 2017

Hoe je met een goed gevoel je werkweek afsluit

Veel mensen kijken steeds uit naar het weekend: sommigen al op maandag. Zij hebben vermoedelijk niet zo’n goed gevoel over het werk dat ze doen. Goed: iedereen heeft zo, achteromkijkend, weleens een onnut gevoel. Weer een hele week voorbij en dan niets wezenlijks te hebben bijgedragen… Dat voelt knap machteloos. Toch kun je zelf wat aan doen aan dat gevoel en met deze tips zelfs wel direct.

donderdag 09. of maart 2017

Hoe weet je waar je tijd weglekt?

Soms gaat je dag voorbij zonder dat er iets uit je handen lijkt te zijn gekomen. Vaak is dan in elk geval blijven liggen wat je van plan was te doen. Je was druk, druk, druk… maar zag niets zinvols uit je handen komen. Coachees die last hebben van werkdruk, laat ik tijdschrijven. Het kost tegenwoordig nauwelijks moeite en het levert waardevolle inzichten op. Hoe doe je dat slim?

donderdag 23. of februari 2017

Waarmee zit jij jezelf in de weg?

Vaak gaat je dag voorbij zonder dat je dat in de gaten hebt. Vaak ook heb je aan het eind van de dag dingen gedaan, waarvan je ’s ochtends niet wist dat ze voorbij zouden komen. En te vaak is er dan van je eigen ToDo-lijstje niet veel terecht gekomen… Herken je dat?

donderdag 23. of februari 2017

Waarom Mindfulness niet soft is

Mijn coachees zijn vaak op één of andere manier een grens overgegaan. In de regel is daardoor de balans werk/privé flink verstoord en dan zoeken we samen naar een nieuw evenwicht. Naast mijn eigen coachingsinterventies raad ik soms ook mindfulness aan omdat ik dat als een uitstekende aanvulling heb leren waarderen. Dat is niet altijd zo geweest, maar dat zegt veel over mij…

donderdag 09. of februari 2017

Hoe blijf je gemotiveerd in je werk?

Door de bank genomen werken wij zo'n 30 uur per week. De gemiddelde werknemer ziet zijn of haar collega’s meer uren per dag dan de eigen partner. We besteden meer waak-uren aan werk dan aan welke andere activiteit. Volgens een recent onderzoek van monsterboard.nl is maar liefst 40 procent van de Nederlanders ontevreden is over het totaalplaatje van hun werk. Mopperen maar ondertussen zitten blijven, dus. Hoe kan dat?

Artikel 21 tot 25 van 39

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >