BlogBlogBlogBlogBlog

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Mijn blogs met tips voor meer tijd, rust en ruimte voor wat jij wilt doen.

In mijn blogs geef ik je tips om een betere balans te creëren tussen werk en privé. Zodat je meer tijd, rust en ruimte krijgt voor de dingen die jij wilt doen. 

Dingen die echt belangrijk voor je zijn. Waarmee je een bijdrage levert aan een groter geheel, dingen waar je trots op kunt zijn. Die je werkplezier geven en je laten herinneren waarom je voor jouw werk gekozen hebt.

Abonneer je hier op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan tweewekelijks een update. Heb je een tip voor een onderwerp waarover je graag zou willen lezen? Laat het me weten!


De meest recente tips:

vrijdag 28. of oktober 2016

Lijden onder stress is een keuze - hoe het ook anders kan

Wanneer we iets doen dat buiten onze dagelijkse routine valt, op onbekend terrein raken, ontwaakt er iets in ons bewustzijn. Wij mensen keren dan naar binnen en we worden onzeker. De nieuwe situatie doet een appèl op onze vecht/vlucht-reflex. Maar de dreiging zit tussen onze oren en de mens lijdt het meest van het lijden dat hij vreest… Stress!

woensdag 11. of mei 2016

Coaching op persoonlijke doorbraak

Zou jij ook willen dat je eindelijk eens een echte ontwikkelingssprong kon maken? Kun jij je voorstellen dat dan eindelijk wél lukt wat je al zolang nastreeft? Dat jíj het initiatief hebt, en dat je je geen slachtoffer meer zou hoeven voelen van wat je overkomt? Thuis, op je werk?

donderdag 28. of januari 2016

Volg mij op Social Media

Het is fijn dat je geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief! Samen met zo’n 4000 andere lezers krijg je om de week mijn tips en handigheidjes. Wil je daar niet op hoeven wachten? Bezoek dan mijn Social Media-accounts!

Artikel 31 tot 33 van 33

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7