BlogBlogBlogBlogBlog

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Mijn blogs met tips voor meer tijd, rust en ruimte voor wat jij wilt doen.

In mijn blogs geef ik je tips om een betere balans te creŽren tussen werk en privť. Zodat je meer tijd, rust en ruimte krijgt voor de dingen die jij wilt doen. 

Dingen die echt belangrijk voor je zijn. Waarmee je een bijdrage levert aan een groter geheel, dingen waar je trots op kunt zijn. Die je werkplezier geven en je laten herinneren waarom je voor jouw werk gekozen hebt.

Abonneer je hier op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan tweewekelijks een update. Heb je een tip voor een onderwerp waarover je graag zou willen lezen? Laat het me weten!


De meest recente tips:

dinsdag 18. of april 2017

Even stilstaan is soms een hele vooruitgang...

Wie maar doorgaat en doorgaat, blijft meedoen aan de gekte van alledag. Wie doet wat 'ie altijd al deed, krijgt wat 'ie altijd al kreeg... Meivakantie: een mooi moment voor bespiegeling.

donderdag 06. of april 2017

Wat je kunt leren van je geuite kritiek

De meeste van mijn coachees komen binnen terwijl ze nog niet precies weten hoe we aan hun coachingsvraag gaan werken. Vaak zie ik dat ze vinden dat het probleem buiten henzelf ligt. Maar daar kan het niet opgelost worden. Hoe gaat dat?

donderdag 06. of april 2017

CreŽer rust door verwachtingen van anderen te managen

Veel van ons krijgen te pas en te onpas e-mail met allerhande vragen: collegaís, klanten, cliŽnten, leerlingen en burgers doen een beroep op je. E-mail wordt als kanaal steeds dwangmatiger: als je niet binnen een halve dag reageert, hangt de e-mailer aan de telefoon. Ik laat zien hoe je dat slim kunt voorkomen.

woensdag 22. of maart 2017

Wat een dood paard met je doen kan

Iedereen weet: ďje moet niet trekken aan een dood paardĒ. Maar iets maakt kennelijk dat we de moed maar niet willen opgeven. Want daar ligt het aan, we kunnen het paard niets verwijten: het ligt aan onszelf. Dit wordt een explosief stukje.

woensdag 22. of maart 2017

Hoe kun jij bijdragen aan een effectieve vergadering?

Eťn van de grootste ergernissen in ons werkzame leven is de vergadering. Het aantal vergaderingen loopt de spuigaten uit, de manier waarop er vergaderd wordt en het rendement van ervan: we zijn er niet over te spreken. Sommigen van ons zijn als vrijwilliger nogal actief en ook daar is het al niet veel beter. Vergaderen kan dus veel effectiever. Lees hier hoe.

Artikel 31 tot 35 van 54

< Vorige

1

2

3

4

5

6

7

Volgende >