Aanvragen 'de Tijd aan jezelf'Aanvragen 'de Tijd aan jezelf'Aanvragen 'de Tijd aan jezelf'Aanvragen 'de Tijd aan jezelf'Aanvragen 'de Tijd aan jezelf'

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Download 'de Tijd aan jezelf'

Goed omgaan met je tijd is voor ons allemaal belangrijk. Wie grip heeft op zijn planning, heeft ook meer grip op zichzelf. En dat betekent dat je productiever bent, minder stress ervaart en meer plezier uit je werk haalt. Maar hoe krijg je je tijdsbesteding onder controle?

Dat kan een hele kluif zijn. Want tot op dat moment zijn het de onderbrekingen die, ongepland, je werktijd in beslag nemen. Ze gooien je planning overhoop: wanneer je je voorgenomen had de dag zinvol te besteden, kom je aan het eind van die dag tot de conclusie dat je vooral Druk, druk, druk… bent geweest, maar niets hebt ‘gedaan’.

Onderbrekingen horen zelden tot je eigen taken. Het zijn Tijdrovers, ‘dingetjes’ voor een ander, werk dat helemaal niet bijdraagt tot je eigen resultaat. Je zegt er te gemakkelijk "ja" tegen. 
Dat laatste is ook het goede nieuws: de meeste Tijdrovers haal je jezelf op de hals. In dat opzicht is er dan ook eenvoudig wat aan te doen. Zo krijg je de tijd weer aan jezelf.

Ook je tijdsbesteding weer onder controle? Vraag hieronder het e-boek 'de Tijd aan jezelf' aan.


Vertrouwelijk, veilig en snel. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het toezenden van onze materialen. Geen spam!