Coachingsprogramma Persoonlijke DoorbraakCoachingsprogramma Persoonlijke DoorbraakCoachingsprogramma Persoonlijke DoorbraakCoachingsprogramma Persoonlijke DoorbraakCoachingsprogramma Persoonlijke Doorbraak

Coachingsprogramma 'Persoonlijke Doorbraak'

Wordt de beste versie van jezelf en bereik eindelijk wat je graag wilt

Doorbraakcoaching: neem weer zelf het initiatief

Zou je willen dat je eindelijk eens een echte ontwikkelingssprong kon maken? Kun jij je voorstellen dat dan eindelijk wl lukt wat je al zolang nastreeft? Dat jj het initiatief hebt, en dat je je geen slachtoffer meer zou hoeven voelen van wat je overkomt? Thuis, op je werk?

Moeiteloos andere keuzes maken

Je zou eindelijk het gevoel hebben dat je niet meer onder je niveau presteert. En je ziet de dingen die je wilt neerzetten, vlotjes uit je handen komen. Hoe zou het klinken als je complimenten uit je omgeving krijgt voor wat je doet? Kun je je voorstellen dat niet op je tenen hoeft te lopen en gewoon geweldige resultaten haalt? 

Als je zou weten hoe het zou moeten, dan is het eenvoudig om je voor te stellen dat je zelf belangrijke keuzes kunt maken voor hoe je werk eruitziet, je relatie, je leven. En dat je die keuzes dan ook wr kunt maken, moeiteloos en gemakkelijk. Je zou je zeker voelen van jezelf, onafhankelijk van het toeval, optimistisch en tevreden met wat je doet. (Direct meer weten:? Vraag hier mijn informatie aan).

Overkomt het je?

Nu voelt het voor veel van ons nog of het alsof het leven ons overkmt, dat we geen keuze hebben. Op een afstand lijkt dat vaak ook zo, het n na het andere "gebeurt" je, in je werk, in je priv-leven. Je voelt je tekortschieten, je lijkt er geen invloed op te hebben. Dus echt gelukkig ben je er niet mee.

OK, het is leefbaar... Maar je neemt eigenlijk genoegen met een mager zesje. Je maakt je zorgen, want inmiddels heb je eigenlijk de moed opgegeven dat het ooit nog beter zal worden. Het is alsof je in je eigen leven op de bijrijdersstoel zit.

En je hebt al vaker geprobeerd om er zelf verandering in aan te brengen, maar dat is tot nu toe steeds niet gelukt. Ja, je begint vol goede moed... maar na verloop van tijd is er dan toch weer die terugval. Of er gebeurt iets dat je weer terugbrengt naar "af". Want keuzes maken is n, maar doorzetten op wilskracht is een tweede. 

Het kan wel...

Ik snap hoe dat voelt, want lang geleden was ik in dezelfde omstandigheden. Ik werd ontslagen, kreeg mijn nieuwe baan niet van de grond en moest mijn droomhuis verkopen. Ik heb tussen dat alles door ook wel eens gedacht "komt hier dan nooit een eind aan?". 

Ook anderen heb ik zien worstelen met hun werk, met gezondheid, met hun relaties, met zichzelf. Sommigen waren de moed echt verloren... Maar ik heb ook gezien dat het mogelijk is om ut dat kringetje te stappen. Want als je goed kijkt, zie je dat we ons lot wel degelijk zelf aansturen: we maken daarin alleen steeds opnieuw dezelfde, verkeerde keuzes. 

Ik heb geleerd dat je anders kunt kiezen, omdat je wel anders mot kiezen. Want wat je tot nu toe gedaan hebt werkt niet en wat je gelooft over jezelf klopt niet.

Ik coach jou naar je doorbaak

Daarom ontwierp ik deze Doorbraakcoaching. Dit traject is bedoeld om jou te helpen van lijden naar leiden. Ik geef je handvatten om wl zelf echte verandering in gang te zetten, met blijvende resultaten. En op basis daarvan weer nieuwe verandering vorm te geven. 

Het resultaat is, dat je met je nieuwe keuzes in veel opzichten opnieuw kunt beginnen. In je werk, je relatie, in je leven. Zodat je het leven kunt leven zoals jj dat wilt. 

Zo maakte ik, op basis van alles wat er te ervaren en te leren is, voor jou mijn Doorbraakcoaching. Want met succes andere keuzes maken en op basis daarvan fundamentele veranderingen teweegbrengen, is veel gemakkelijker dan je denkt. 

Daarvoor hoef je geen jaar in therapie of 365 dagen te ploeteren in een praatgroep. En het hoeft al helemaal geen vele duizenden euro's te kosten. (Meer lezen? Vraag vrijblijvend informatie aan).

Wat gaan we doen

Dit is wat we gaan doen. Doorbraakcoaching omvat een viertal fasen, die wij samen doorlopen. Het gaat daarbij om BewustwordingAcceptatieVerantwoordelijkheid en Beweging. We hebben het daar later nog over. Het belangrijkste om te weten is dat ik mijn planning op jou afstem. Want, dat las je al, het gaat om n-op-n begeleiding.

1. Strategie-sessie

In deze sessie maken we kennis met elkaar en we herleiden jouw ontwikkelingsthema. We bekijken samen hou het traject er voor jou in de tijd uit zou kunnen zien en we maken een planning.   

2. Online modules

Je krijgt 6 leermodules die bestaan uit een reader en verhelderende oefeningen. Hier en daar zijn er video's en huiswerkopdrachten om mee te oefenen.   

3. En-op-n sessies

Tijdens onze zes coachingsmomenten ga je vol aan de slag. Ik laat zien hoe jouw gedachten je gedrag aansturen en hoe je dat een veel positievere draai aan kunt geven. Ik help je om je eigen overtuigingen te herzien en ik help je door blokkades heen te breken. Dat kan in korte, krachtige n-op-n sessies, online of in mijn praktijk. De keuze daarvoor laat ik aan jou. 

4. Werkboek

Je krijgt een praktisch werkboek waarin je je eigen vorderingen bijhoudt. Je zult zien hoe handig dat is, want ook in jouw manier van leren zit een patroon. Loop je op een later moment tegen een nieuwe ontwikkelingsfase aan, dan is dit werkboek je handleiding.

5. Altijd contact

In onze mailwisseling houden we je vorderingen bij. En je deelt je ervaringen met je nieuw ontwikkelde vaardigheden met mij.

Wat kun je verwachten?

Voor veel mensen die ik eerder mocht begeleiden, voelde dit doorbraakprogramma alsof ze een tweede kans kregen. We halen samen boven water waarover je niet tevreden bent, en waarover wel. Ik laat je zien op welke manier je ook daarin ooit al zelf een keuze hebt gemaakt. Vanaf dat moment begin je wereld er al anders uit te zien. 

Want het begint met verantwoordelijkheid nemen, pas dan kun je zelf het heft in handen nemen. Het werken met je onbewuste gaat gemakkelijk en moeiteloos, je hoeft je er niet voor in te spannen. Zelfs als dit nog wat onwennig klinkt, zul je er baat bij hebben: je hoeft er niet in te geloven, als je het vertrouwen maar hebt. 

Ik laat je zien hoe eerdere keuzes jouw beeld van de wereld hebben gevormd. En hoe je, op basis daarvan, alle vervolgkeuzes gemaakt hebt en zult blijven maken. In feite heb je jezelf voorgeprogrammeerd om jezelf de moeite te besparen elke dag opnieuw grote beslissingen te nemen. Doe doen wij mensen voornamelijk op basis van ons onbewuste. 

Geloof me of niet, maar dat is zoals het werkt. We herhalen onze programmaatjes op de automatische piloot, ook als ze schadelijk zijn en we er hinder van ondervinden. Tot nu toe dan, want ik help je ook bij het maken van fundamenteel andere, weloverwogen keuzes. We resetten in feite je automatische piloot. 

In ons eerste gesprek kiezen we jouw ontwikkelingsthema en ik stippel samen met jou het traject uit. In de regel ben je in een periode van zes tot acht weken 'klaar'. En dat terwijl je al vanaf dag n aan de slag kunt met je nieuwe keuzes. Ook tussendoor hebben we nog contact, zoveel en zo vaak als jij zelf wilt: je mag rechtstreeks boeken in mijn agenda. Want ik wil dat jij je volledige rendement uit deze sessies haalt. Pas dan ben ik tevreden.

Ook voor jou

Ik werk het liefst met op het snijvlak van werk en priv. Want je neemt jezelf mee, naar je werk en andersom. Ik werk met jou als persoon. Je bent een professional in de zorg, het onderwijs, het publieke domein f je bent zelfstandig ondernemer. Wie met heilig vuur zijn werk doet, kan goed bij me terecht. Regelrechte ondernemersvraagstukken als 'meer omzet' of 'efficinter werken' zijn niet zo aan mij besteed. (Wil je precies weten of dit een goede oplossing voor je is? Vraag meer informatie aan!).

Persoonlijke Doorbraakcoaching is maatwerk begeleiding, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel van deze sessies is je handvatten te geven om negatieve emotionele bagage, beperkende besluiten en overtuigingen los te laten. Die hebben namelijk tot nu toe jouw groei in de weg gezeten. Weg ermee!

Met onder andere NLP-technieken kunnen we samen jouw beperkingen wegnemen. Je kent je bewuste waarden wel, maar de onbewuste waarden die je gedrag bepalen ken je waarschijnlijk niet. Samen stellen we die beter op elkaar af, zodat je je doelen moeiteloos en eenvoudig kunt bereiken.

Persoonlijke Doorbraakcoaching is geschikt voor:

 • het verbeteren van de balans werk/priv
 • het verbeteren van loopbaanontwikkeling
 • het krijgen van meer zelfvertrouwen
 • het ontwikkelen van zelf-motivatie
 • het verbeteren van werkrelaties
 • het uitontwikkelen van je potenties

Hoe weet je of dit zinvol voor je is?

Als je steeds en opnieuw in dezelfde situaties terecht raakt of als je steeds maar hetzelfde, eigenlijk ongewenste gedrag blijft herhalen en je zegt tegen jezelf:

 • dat zou ik wel willen, maar...
 • aan de ene kant, wil ik dit, maar aan de andere kant...
 • als ik toch een manier zou vinden om...
 • ik kan het maar niet loslaten...
 • ik kan dit of dat niet - ik heb het al zo vaak geprobeerd, maar...
 • ik weet niet waarom ik zo'n gevoel heb dat...
 • waarom doe ik dat toch steeds weer...
 • ik kan daar nog steeds niet mee omgaan, want...
 • ik vraag me af hoe anderen met dit soort problemen omgaan...

Zet nu je eerste stap

Ben jij toe eraan toe om jezelf eindelijk met jezelf een flinke stap vooruit te zetten? Boek dan nu mijn doorbraakcoaching. Ik help je aan een stevige boost, met blijvend effect. Zodat je straks dagelijks met nieuwe energie de dag tegemoet kunt treden en daar steeds opnieuw weer energie uit kunt halen. 

Dit coachingstraject biedt zoveel nieuwe kansen, dat je het gerust een onweerstaanbaar aanbod mag noemen. Daarnaast vraagt het een relatief kleine tijdsbesteding en krijg je van mij alle aandacht. Hoeveel waarde wil je? 

Ik wil meer informatie

Wil je eerst graag meer informatie? Die stuur ik je graag toe. Laat hier je e-mailadres achter en ik mail je direct. Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij, dus ik ben zuinig op je gegevens!