Boek direct jouw gratis reflectiegesprekBoek direct jouw gratis reflectiegesprekBoek direct jouw gratis reflectiegesprekBoek direct jouw gratis reflectiegesprekBoek direct jouw gratis reflectiegesprek

Coachingsprogramma 'Persoonlijke Doorbraak'

Wordt de beste versie van jezelf en bereik eindelijk wat je graag wilt

Boek direct jouw gratis reflectiegesprek

Maak de knelpunten in jouw werk/privérelatie bespreekbaar met een expert op dit gebied, tijdens een gratis reflectiegesprek. Dit is jouw kans om je verhaal aan mij voor te leggen. Je krijgt antwoord op vragen die je al zo lang hebt over een verstoorde werk/privérelatie! 

Het gratis reflectiegesprek (t.w.v. €100) geeft je:

  • antwoord op jouw vraag wat je ECHT zou willen veranderen
  • zicht op wat je tot nu toe heeft TEGENGEHOUDEN om dat te bereiken
  • antwoord op de vraag welke EERSTE STAP je kunt zetten om jouw relatie te verbeteren

Ik voer elke week twee van deze waardevolle gesprekken gratis uit. Alleen de aanmeldingen die via de website binnenkomen maken daarop kans. Wil je meedingen naar een van deze twee gesprekken, mail me dan jouw antwoorden op de drie onderstaande vragen. Beantwoord ze zo eerlijk mogelijk:

  • Waar loop je op dit moment tegenaan?
  • Wat heb je tot nu toe zelf gedaan om je situatie te veranderen?
  • Wat doet je situatie met jou? Hoe voelt het? Veroorzaakt de situatie klachten bij je?
  • Je naam, functie, type organisatie en telefoonnummer (zonder deze gegevens wordt je aanvraag niet meegenomen in de loting.)

Vul je antwoorden in op dit formulier. Je hoort binnen een week of je één van twee gesprekken aan jou is toegewezen. Is dat zo, dan ontvang je van mij een link naar mijn online agenda. Je kunt dan je gesprek direct inplannen op een moment dat jou het beste uitkomt.
 
Ik zie je antwoorden graag tegemoet!

John Vrakking,
Ontwikkelingsgerichte Coaching