Omgaan met werkdruk voor leerkrachten, leraren en docentenOmgaan met werkdruk voor leerkrachten, leraren en docentenOmgaan met werkdruk voor leerkrachten, leraren en docentenOmgaan met werkdruk voor leerkrachten, leraren en docentenOmgaan met werkdruk voor leerkrachten, leraren en docenten

Veerkracht voor de leerkracht!

Omgaan met werkdruk: Training & Coaching-on-the-job

Omgaan met werkdruk voor leerkrachten, leraren en docenten

Veel leerkrachten, leraren en docenten ervaren een hoge werkdruk. Ze zouden meer tijd willen voor hun lessen. En ze zouden minder tijd willen besteden aan de randzaken.

Hoe zou het zijn wanneer je niet bijna al je tijd kwijt bent aan regelwerk? De administratieve last? Het opzoeken van stukken voor de eindeloze stroom vergaderingen?

Al die professionals in het onderwijs zijn sceptisch als ik ze de eerste keer spreek. Als ik met ze doorneem wat wij samen kunnen bereiken. Dat ze niet meer zuchtend hun dag hoeven ondergaan. Dat ze zich niet meer hoeven laten regeren door de waan van de dag. 

Maar ik laat zien welke valkuilen er zijn. Ik vertel hoe het komt dat bijna elke leraar daar instapt. En ik toon aan hoe je die met verbijsterend eenvoudige stapjes kunt vermijden. En hoe iedereen dat leren kan. 

Ook jou kan ik heel in het kort laten zien welke technieken ik je ga aanleren. Ik laat zien hoe je zelf je dag, je week, je jaar kunt inrichten. Hoe je kunt zorgen dat je altijd een dag vóór loopt. In plaats van achter jezelf aan te hoeven rennen. Hoe je aan het eind van de dag 'klaar'  kunt zijn met je werk. En nog energie over hebt voor andere dingen.

Ook jij kunt dat

Ook jij kunt weer gewoon plezier kunnen beleven aan je werkdag. Je kunt weer trots zijn op wat je doet. Geloof mij: dat kan echt. Ik doe dit al bijna twintig jaar, ik heb al veel leraren begeleid. Ook jij kunt het!

Want je kunt veel tijdwinst halen door anders te gaan werken. Je zou gewoon je werk in werktijd kunnen doen. En als je het slim aanpakt, zelfs gewoon op school. Je zou naast je werk nog een gewoon leven kunnen leiden...

Hoe lijkt je dat? 

In het traject 'Omgaan met werkdruk voor leraren' hebben wij samen één-op-één 'live' contact. We spreken af op mijn eigen trainingslocatie of ergens anders, als dat zo uitkomt. 
Zelf vind ik het belangrijk dat je je goed kunt concentreren, dus we kiezen in elk geval een locatie buiten jouw werksituatie.

Opties

Ik kan jou helpen binnen het thema persoonlijke effectiviteit. Ik doe dat met effectieve coaching en praktische ondersteuning. Je kunt kiezen voor coachingsmomenten op mijn eigen locatie in Zutphen, of voor begeleiding op afstand met telefoon of Skype.

Een intakegesprek, een instroomtoets en een uitstroomtoets horen daarom bij elk traject dat we samen aangaan. Je krijgt een uitgebreide syllabus en je hebt de mogelijkheid om gedurende het traject nog aanvullende vragen te stellen. 

We spreken een viertal coachingsmomenten af en werken dan aan jouw ontwikkelpunten, net zo lang tot jij je voldoende zeker voelt met je nieuwe werkwijze. Door de jaren heen heb ik gezien hoeveel baat mijn deelnemers daarbij hebben. Je hoeft het niet alleen te doen.

Toegesneden op jouw behoeften

Ik werk één op één met je. Ik zorg dat ik altijd ruimte heb in mijn agenda om in te spelen op jouw verzoek. Ik kan nu dus ook jou helpen!

Je krijgt van mij:

  • een instroomtoets
  • een intakegesprek
  • vier effectieve coachingssessies, gericht op het ontwikkelingen van jouw specifieke aandachtsgebieden
  • een syllabus en een werkboek
  • email ondersteuning
  • een uitstroomtoets

Het traject dat je met mij doorloopt, duurt ongeveer een maand of twee. Per maand kan ik 8 nieuwe coachees aannemen. En hoewel ik je uiteraard bijzonder graag help, is mijn capaciteit beperkt. Het aantal beschikbare trajecten is op dit moment:


Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van € 499,exclusief BTW.

In de maand april geldt een speciale aanbieding.

Je kunt nu zelf werken aan je werkdrukbeleving met een flinke korting!

Besteed jouw scholingsbudget voor 2015-2016 nuttig en boek dit coachingspakket. 
Je betaalt nu éénmalig slechts € 375,= inclusief BTW.

Twijfel je nú of je de zomervakantie wel zonder kleerscheuren gaat halen? Loop dan niet langer de ondersteuning mis die je zo hard nodig hebt.

Schrijf je nu in!

coach Zutphen