BlogBlogBlogBlogBlog

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Mijn blogs met tips voor meer tijd, rust en ruimte voor wat jij wilt doen.

In mijn blogs geef ik je tips om een betere balans te creëren tussen werk en privé. Zodat je meer tijd, rust en ruimte krijgt voor de dingen die jij wilt doen. 

Dingen die echt belangrijk voor je zijn. Waarmee je een bijdrage levert aan een groter geheel, dingen waar je trots op kunt zijn. Die je werkplezier geven en je laten herinneren waarom je voor jouw werk gekozen hebt.

Abonneer je hier op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan tweewekelijks een update. Heb je een tip voor een onderwerp waarover je graag zou willen lezen? Laat het me weten!


De meest recente tips:

Dienstag 14. of November 2017

Hoe bewaar je focus?

Als je hard werkt zonder duidelijk doel, lijkt het aan het eind van de werkweek wel eens of het allemaal nergens toe geleid heeft. Dan heb je geen antwoord op: "Wat heb ik deze week gedaan?" en, erger nog, op "wat heeft het opgeleverd?".

Dienstag 14. of November 2017

Hoe hou je je planning flexibel?

Tijdens ons eigen maandagoverleg leek de week zo mooi overzichtelijk… In onze projectgroep brachten we in beeld wat er gebeuren moest, gaven we alles een eigen prioriteit, en maakten we een planning. Dat ging prima; tot vanochtend vroeg…

Dienstag 14. of November 2017

Wie loslaat heeft twee handen vrij

Eén van de grootste stressbronnen is het richten van je aandacht en energie op iets waar je geen invloed op hebt. Twijfel of we het goede hebben gedaan, spijt dat we het niet anders deden: nachten kunnen we er van wakker liggen. Zinloos. Dat onderkennen is één, daadwerkelijk kunnen loslaten is toch nog even wat anders. Want hoe doe je dat, laissez faire?

Dienstag 14. of November 2017

Goed is voor mij niet goed genoeg

Samenwerken in een team betekent samen streven naar een zo goed mogelijk eindproduct. In je team versterk je enerzijds elkaars krachten en anderzijds vang je elkaars zwakke plekken op. We zeggen dan dat de samenwerking meer oplevert dan de som der delen. Daarom kunnen projecten zo nuttig zijn: omdat je gaandeweg ook nog veel van elkaar kunt leren. Maar omdat je te doen hebt met verschillende mensen, kan jullie interpretatie van wat-goed-is nogal

Dienstag 31. of Oktober 2017

Nieuw boek: Grip op je Stress

Collega Annemiek Tigchelaar schreef een slim boekje om zelf je werkdruk te verlagen. Aan de hand van het acroniem STRESS maakte ze een handig zelfhulpboekje. Maar kan dat eigenlijk wel, zelf aan je werkdruk werken?

News 1 bis 5 von 47

1

2

3

4

5

6

7

vor >