Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

 

Toe aan een werkdrukoplossing waar je team echt wat aan heeft?

Wij bouwden een workshop waarin we alle ervaring samenbrachten die wij in de afgelopen jaren mochten verzamelen. Uit alle workshops, trainingen en coachingssessies die we gaven, verzamelden we de meest effectieve technieken om het spook van werkdruk aan te pakken. 

 
Collectief probleem

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland hebben burnout klachten. Veel van hen werken in de zorg, het onderwijs en het publieke domein. We spraken er veel: in workshops, in trainingen en in coachingstrajecten. En we ontdekten dat ze achter hun werkdruk één ding gemeen hebben. Dat gaf ons een effectief handvat om mee te werken.

 
Bespreekbaar

In een korte workshop maken wij in jouw team werkdruk bespreekbaar. De elementen die op den duur zorgen voor overbelasting en langdurig verzuim, worden zichtbaar en benoemd. Ook blijkt dan waar de verantwoordelijkheid ligt van jou als teamleider, maar zeker ook die van het team en van de individuele medewerkers.

 
Oplosbaar

Zowel voor jou als je team en je medewerkers reiken we oplossingen aan. Jullie sluiten de workshop af met een gezamenlijk beeld van waaraan je op die niveaus gaat werken. Het resultaat is een werkdrukoplossing waar je team echt iets aan heeft, zodat jullie weer kunnen doen wat écht bijdraagt.

  • Hoe zou het zijn als jij en jouw team zouden kunnen profiteren van al die jaren ervaring – en jij je team de energie terug kunt geven die het verdient?
     
  • Hoe zou het zijn als je de route naar een duurzame oplossing van werkdruk zou ontdekken?

  • Hoe zou het zijn als jullie werkplezier weer terugvinden en je werkgerelateerd langdurig verzuim uit kunt bannen?

 
Onze oplossing voor jullie probleem

Een aanpak waarbij je geen trucjes leert, maar op zoek gaat naar een duurzame oplossing die past bij het team. Dit noemen we ónze oplossing voor wat het grootste probleem van werkend Nederland lijkt te zijn. 

Maak een afspraak

Wij, Callista Roelofs en John Vrakking, helpen je graag. Meld je hieronder aan en we nemen direct contact op om een afspraak te maken. Mis niet langer de hulp die jij en je team zo goed kunnen gebruiken. Doen!

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een afspraak. We delen je gegevens met niemand!