BlogBlogBlogBlogBlog

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Mijn blogs met tips voor meer tijd, rust en ruimte voor wat jij wilt doen.

In mijn blogs geef ik je tips om een betere balans te creëren tussen werk en privé. Zodat je meer tijd, rust en ruimte krijgt voor de dingen die jij wilt doen. 

Dingen die echt belangrijk voor je zijn. Waarmee je een bijdrage levert aan een groter geheel, dingen waar je trots op kunt zijn. Die je werkplezier geven en je laten herinneren waarom je voor jouw werk gekozen hebt.

Abonneer je hier op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan tweewekelijks een update. Heb je een tip voor een onderwerp waarover je graag zou willen lezen? Laat het me weten!


De meest recente tips:

Wednesday 07. of February 2018

De pijnlijke waarheid van tijdtekort

In de afgelopen week kwam in gesprekken die ik had vier keer het thema vervolgstudie aan de orde. Bij alle vier gesprekspartners ging het erover dat die studie hen helemaal niet paste, naast alle andere verplichtingen. Of dat ook werkelijk zo is? Velen denken dat ze druk zijn, dat ze geen ruimte hebben voor andere dingen. Ik ben benieuwd of jij je daarin herkent.

Wednesday 31. of January 2018

Je kunt niet groeien als je niet wilt veranderen

Wie hem niet kent uit z'n beginnersjaren, zal in de meest gerespecteerde sportman van vandaag niet de tierende, onhandelbare Roger Federer herkennen die hij ooit was. Nu vertelt hij hoe hij zich schaamt over die periode van zijn leven. En wat hij gedaan heeft om te worden wie hij nu is. Lees hoe hij voor jou een voorbeeld kan zijn.

Wednesday 31. of January 2018

360 graden feedback terug van weggeweest

De 360 graden feedback is weer terug op de agenda. Dit instrument, dat voor het eerst opdook in de jaren ’90 als papieren versie, is weer helemaal hip. Veel minder dan twintig jaar geleden echter is het een beoordelingsinstrument: gebruikers geven aan de scan in te zetten om de dialoog aan te gaan. Lees waarom dit ook voor jou belangrijk is.

Tuesday 09. of January 2018

Dit is wat een coach écht moet waarmaken

“Coaching werkt!”, las ik op de eerste dag van het kerstreces, zomaar ergens in het voorbijgaan. Als coach kon ik gerust achterover leunen, leek het. Maar juist in die laatste, donkere dagen van december ging me een licht op. Hoe objectief was dit? Had dit geen hoog ‘wij van WC-eend’-gehalte? Was er niet eerder, aan de hand van echt wetenschappelijk onderzoek, aangetoond dat effectmeting invloed heeft op het onderzoeksresultaat? Weg, was mijn rus

Tuesday 09. of January 2018

Hoe hou je je nieuwe agenda leeg?

De tijd gaat sneller dan je denkt. Waarschijnlijk heb je al een nieuwe maagdelijke agenda liggen. Die is nu nog leeg, maar over een paar weken krijg je hier en daar het gevoel dat je alweer achter de feiten aanloopt en dat je agenda je hele leven beheerst... Het wordt tijd om eens orde op zaken te stellen…

Displaying results 1 to 5 out of 54

1

2

3

4

5

6

7

Next >