Aanvraag e-boek Goede VoornemensAanvraag e-boek Goede VoornemensAanvraag e-boek Goede VoornemensAanvraag e-boek Goede VoornemensAanvraag e-boek Goede Voornemens

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Aanvraag gratis e-boek Goede Voornemens

Zo in de week tussen Kerstmis en Oudjaar begint het bij veel mensen te kriebelen. Als het nieuwe jaar nadert, speelt het geweten op. Ze vragen zich af: waarin ben ik dit jaar allemaal tekort geschoten? Welke verantwoordelijkheden ben ik ontlopen? Wat had ik beter kunnen doen? En vooral: welke voornemens van vorig jaar heb ik laten sloffen?We willen perfect zijn. Er moet op ons niets aan te merken zijn. En hoewel we beseffen dat we toch steeds weer niet perfect blijken, nemen we ons steeds weer voor om er verandering in aan te brengen. En is er een betere gelegenheid te bedenken dan een heel nieuw jaar?

Lees waarom veel Goede Voornemens sneuvelen. En lees ook wat je eraan kunt doen om nu eens haalbare Goede Voornemens te maken.

Veel plezier met lezen!

Vraag hieronder gratis je e-boek aan. Je ontvangt het op 31 december in je mailbox. Ook ontvang je in het vervolg mijn nieuwsbrief met tips en handigheidjes om plezierig je werk te kunnen doen.