ZomeractieZomeractieZomeractieZomeractieZomeractie

Wil jij ook moeiteloos en gemakkelijk het beste uit jezelf kunnen halen?

Zou dit over jou kunnen gaan? Je zou graag vaker gewoon een goed gevoel willen hebben over je werk, je relatie of je familie, eigenlijk wel over je hele leven. Je zou willen dat het je allemaal makkelijker afging, dat de dag je hoe dan ook energie zou geven. Zodat je er per saldo gewoon tevreden over kon zijn. 
Dat lukt je nu niet. En toch is het niet dat je de capaciteiten niet hebt, want net als ik weet je dat het in je zit. Het komt er alleen steeds maar niet vanzelf uit... 

Wat als er een manier zou zijn om gemakkelijk en moeiteloos uit te groeien tot wie je werkelijk kunt zijn? Zie je het voor je: jezelf, blakend van zelfvertrouwen, alle kansen weer voor je? Dan kan: ik vertel je daar zo meer over.

Vaak is het anders

Want nú is dat voor velen van ons niet zo: zo gemakkelijk het beste uit jezelf halen lukt de meesten niet zonder hulp. De werkelijkheid is niet zo rooskleurig, er is altijd die twijfel. Bij jij anders dan anderen? Waarom lukt het hen wel? Wat doe je verkeerd? Je weet dat je het in je hebt en toch komt het er niet uit.
Daardoor gaat je werk niet altijd zoals het zou moeten en voel jij je vaak niet in staat om daar wat aan te veranderen. Niet elke dag heeft een glanzend randje - en dat is een understatement. Want soms sleep je jezelf maar met moeite door de week. Bij tijd en wijle wordt je er wat moedeloos van, want het voelt belabberd.

Alles al geprobeerd

Je hebt vast al geprobeerd daar zelf wat aan te veranderen. Je hebt al een training gedaan en veel boeken gelezen. Misschien ben je zelfs al een keer bij een coach geweest. Maar als het al een keer verbetering te zien gaf, dan ben je toch weer teruggevallen. Teruggevallen in je beleving, teruggevallen in je manier van denken, teruggevallen in je manier van doen. Al je pogingen om er wat aan te veranderen, hebben niet veel opgeleverd. Alles voelt, ondanks dat je weet wat er in je schuilt, alsof je een mager zesje bent…

Je bent niet de enige

Dat voelt als falen tegenover jezelf en dat is om depressief van te worden. Zelf was ik jaren niet zo sterk in relaties en dat is zacht uitgedrukt… Ik ging twee keer bij dezelfde werkgever met ruzie weg. Ook ben ik drie keer getrouwd geweest en even zo vaak ging het stuk… Ik had wel een vermoeden dat ik het ook bij mezelf zou moeten zoeken, maar waar precies wist ik niet. 

Ik ben bij een psychiater geweest, bij een psycholoog en bij wel drie therapeuten. Zij hebben me nooit kunnen aangeven wát ik precies te ontwikkelen had. We hebben er hard aan gewerkt, het heeft veel geld gekost maar we hebben nooit de goede stappen gezet.

Toen ik een aantal jaren geleden mijn coachingsopleiding deed, ging het me pas dagen. Zomaar ineens kreeg ik, notabene in een sessie met een collega in opleiding, een glashelder inzicht. Een inzicht dat voorgoed de beleving van mijn wereld veranderde: ik zag wat ik te ontwikkelen had. En met de juiste handvatten heb ik die stappen kunnen zetten.

Dit is voor jou 

Daarom heb ik “Ontwikkel je thema” gemaakt voor iedereen die het gevoel heeft dat ‘ie meer uit zichzelf kan halen. Deze aanpak is bedoeld om jou te helpen van presteren onder de middelmaat naar elke dag tevreden met je resultaten. 

Wat gaan we doen

We maken samen een afspraak voor een consult in mijn praktijk. Ik ga je in heel korte tijd laten ontdekken welk patroon er zit in de manier waarop jij jezelf én je resultaat in de weg zit. Ik herleid met jou wat je echt te leren hebt: je ontwikkelingsthema. Ik leer je de patronen herkennen waardoor je dat zelf steeds maar niet leert.

Dit kun je verwachten

In een gesprek herleiden wij samen wat jij zelf graag zou willen veranderen: dat is je primaire coachingsvraag. En wat velen niet weten maar ik uit ervaring wel weet, is dat achter die vraag een diepere vraag verscholen zit. Dat is je ontwikkelingsthema. Samen brengen we dat boven water. Je mag zelf jouw sessie plannen.

Je kunt nú eindelijk deze stap zetten

Ik heb al veel anderen mogen helpen. Daarmee konden ze eindelijk positieve energie steken in hun echte ontwikkeling. Want je moet er niet aan denken dat je veel moeite steekt in iets waarvan je niet echt groeit: dat zou pas werkelijk verloren energie zijn… Dat is dus niet meer nodig. Met je ontwikkelingsthema kun je echt grote stappen zetten.
Maar wacht nog even, want dat is niet alles. Ik heb een speciaal aanbod voor je gemaakt. En dat moet je weten, want er is geen zinnig mens die zo'n grote stap in één keer zet.

Wacht: er is meer

Boek dit unieke coachingstraject niet, tenzij je écht toe bent aan een nieuwe stap in je ontwikkeling. Want vanaf het moment dat je je ontwikkelingsthema kent, krijg je de behoefte om ook werkelijk verdere stappen te zetten. En dit is wat die stappen inhouden:

  • Een coachingssessie op jouw Ontwikkelingsthema kost normaal € 187,50

  • Ik help je echter ook met het uitwerken van je thema: zonder werkbare handvatten heb je immers niets aan het weten wat jou tegenhoudt.
    Daarom voeg ik nog een tweede sessie toe (waarde: € 187,50).

  • Vervolgens krijg je van mij vier e-mails met tips rond de uitwerking van thema, gereedschap voor alledaagse toepassing (waarde: € 99,00).

  • Je mag me vier weken lang elke dag mailen; ik geef dan dezelfde dag nog antwoord op je vraag rond het uitwerken van je thema (waarde: € 149,00).

  • Tot slot bepalen we samen in een uitgebreide, derde sessie of dit jou geholpen heeft. Kon je hiermee werken? Wat heb je nog nodig? (Waarde: € 187,50).

De totale waarde van dit aanbod bedraagt € 810,50. Dat is veel geld, maar het is niet veel, als je bedenkt wat het je op gaat leveren. Stel je voor dat je uit jezelf zou kunnen halen wat er in zit... Zie je dat voor je: elke dag plezier in wat je doet? Hoe klinkt dat: elke dag met een goed gevoel terugkijken op je dag? Dat is toch goud waard!

Stel je dan ook nog eens voor dat ik je eenmalig 70% korting geef. En om dit aanbod helemaal onweerstaanbaar te maken betaal je pas als het daadwerkelijk geholpen heeft.

Garantie

Ik verzeker je dat dit werkt. En zo niet, dan betaal je niets. Zo kun je, helemaal zonder risico, ontspannen werken aan de ontwikkeling van jezelf. En kun je gegarandeerd als de beste versie van jezelf na de zomer weer aan de slag. En als je eenmaal geleerd hebt hoe je jouw ontwikkelingsthema uit kunt werken, ben je goed op weg om ook andere aspecten verder te ontwikkelen, zoals in je werk of in je relatie.

Er is echter één maar: dat is dat ik maar heel beperkt capaciteit heb. Je moet er dus snel bij zijn. 

Wat anderen zeggen

Wil je weten wat anderen hebben ervaren, voordat je je inschrijft?

"Ik had niet gedacht dat ik zo snel tot resultaten zou komen. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb".

"Ik zie nu in welke patronen ik steeds aan het herhalen was en ik ben blij dat je me hebt laten zien hoe ik dat kon doorbreken".

"Al jaren hikte ik tegen deze stap [van hulp zoeken] aan en ik heb nu eigenlijk spijt dat ik het niet eerder gedaan heb".

"Van tevoren was ik best sceptisch want ik ben behoorlijk rationeel ingesteld. Dit resultaat heeft me laten zien dat je ergens niet eens in hoeft te geloven, vertrouwen hebben is al genoeg".

"Ik had mijn twijfels over de investering die ik ging doen want voor mij was het best veel geld. Nu weet ik dat het elke euro dubbel en dwars waard was!".

Boek nu

Je boekt “Ontwikkel je thema” nu in juli en augustus voor de belachelijk lage prijs van € 249,= (inclusief BTW).  Waarom zo’n rare prijs? Wat ik heb ontdekt, kan veel mensen helpen. Dat doe ik graag, vandaar dit aanbod. 

Dit is de deal: samen investeren we tijd en we zetten ons allebei ten volle in. Ieder intelligent mens snapt immers dat succes alleen mogelijk is wanneer we er beiden aan werken. Ik durf je te garanderen: als je alle aangereikte materialen hebt benut en bij de derde sessie blijkt dat je er niets aan hebt gehad, betaal je niets. Dan krijg je mijn dank voor het getoonde vertrouwen en mijn excuses voor dat het niet heeft gewerkt.
Werkt het wel, dan krijg je een nota van € 249,= (inclusief BTW)En geloof mij: die betaal je dan met plezier! Want vertel eens eerlijk: hoe onzeker kon je je voelen in de afgelopen weken?

Reserveer nu jouw sessies nu dat nog kan. Doe het snel, want het aantal plaatsen is echt beperkt! Klik op de link hieronder en vul je gegevens in: