Aanmelden Week van de WerkstressAanmelden Week van de WerkstressAanmelden Week van de WerkstressAanmelden Week van de WerkstressAanmelden Week van de Werkstress

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Aanmelden Week van de Werkstress

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in even zoveel symptomen. 

Praat erover

Maar de mensen die er mee te maken kregen, hebben één ding gemeen: als ze er eerder over hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op het werk, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen. Daarom is het belangrijk om werkstress bespreekbaar te maken. Daarin ligt een belangrijk rol voor jou.

Week van de Werkstress

Van 13 t/m 16 november 2017 is het voor de vierde keer de landelijke Week van de Werkstress. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. Ook jouw organisatie kan meedoen aan de Week van de Werkstress. Sluit aan bij het steeds grotere netwerk van bedrijven en organisaties die werkstress tegengaan.

Voorlichting en praktische handvatten

Op 15 november kun je als HRM'er of teamleider terecht voor een interactieve voorlichting over wat werkstress is, hoe het ontstaat en - belangrijker nog - wat jij er  tegen kunt doen. Dit gaan we doen:

  • wat zijn de verschillen tussen werklast, werkdruk en werkstress
  • hoe ontstaat het
  • waar ligt de verantwoordelijkheid voor een oplossing
  • wat kun je als HRM'er of teamleider doen
  • digitale goody-bag met praktische handvatten om direct aan de slag te gaan

Meld je aan

In een uur tijd praat ik je helemaal bij en heb je handvatten waar je direct diezelfde dag nog mee aan de slag kunt. De sessie is op 15 november in Zutphen. Let op: alleen toegang voor HRM'ers of teamleiders, na aanmelding. Wees snel, want het aantal plaatsen is maar beperkt!

Vul je gegevens in en je krijgt direct een uitnodiging. Doen!

UPDATE

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!

Wel interesse?

Bel om een persoonlijke afspraak te maken: 0575 - 77 56 29. Doen!