Facebook groeipaginaFacebook groeipaginaFacebook groeipaginaFacebook groeipaginaFacebook groeipagina

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Win een fleurige prijs

Het is altijd tijd voor groei en ontwikkeling: iedereen kan leren over z'n eigen beperkingen heen te groeien. En dat kan gemakkelijker en eenvoudiger dan je denkt. Ik vertel je daar graag eens meer over... Maar eerst: win een fleurige bos bloemen, een bloemstuk of een tegoedbon!

Wat moet je doen om ervoor in aanmerking te komen? Doe deze drie dingen:

  1. Vul hieronder je naam en je woonplaats en emailadres in; met een email-adres kun je elke week éénmaal deelnemen
  2. Vermeld waarom jij voor deze groeistimulans in aanmerking denkt te komen
  3. Bevestig je deelname door op de link te klikken in de bevestigings-email

Vertrouwelijk
Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie.Je ontvangt twee keer een email: éénmaal voor de bevestiging en éénmaal over de uitslag. We gaan zorgvuldig met je gegevens om: je krijgt geen spam en we delen niets met derden.

Wanneer krijg je bericht
Elke week komt door loting een winnaar uit de bus. Je krijgt op vrijdagmiddag bericht. Je mag dan kiezen voor de bos bloemen óf een bloemenbon van Myosotis in Zutphen; de waarde daarvan is steeds 15 euro. Woon je verder weg, dan wordt het een tegoedbon van Fleurop.

Juridisch
Voor deze actie berust geen enkele verantwoordelijkheid bij Facebook. De prijs kan niet worden ingeruild voor een geldbedrag. Minderjarigen verklaren door deelname dat ze toestemming hebben van hun ouders.
Na het invullen van dit formulier wordt d.m.v. een email gevraagd om een bevestiging. Met die bevestiging verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Vul in
Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.


(gratis, vertrouwelijk en spamvrij)