Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Aanmelding workshop TimeManagement Stichting Welzijn Brummen

Vrijwilligerspunt SWB organiseert de informatieve workshop: Hoe creëer je ruimte voor je werk, je gezin én jezelf? We willen steeds meer, we móeten steeds meer. Rennen, rennen, rennen… En waar alles vecht om jouw tijd en aandacht, vergeet je jezelf weleens. Zo raakt de balans zoek tussen wat energie gééft en wat energie vraagt. Gevolg? Je voelt je een ‘zesje’: het gaat redelijk, maar het houdt niet over.

Energie terug

Wil je je energie terug? Wil je weer ruimte in je planning, je week, je hoofd? Schrijf je in voor deze workshop van John Vrakking. Hij is coach en trainer voor iedereen die het omgaan met tijd als knelpunt ervaart. Zijn aanpak is luchtig, nuchter en praktisch.

Schrijf in

Deze workshop wordt gehouden op 1 februari 2018, tussen 19:30 en 22:00.
Locatie Plein Vijf te Brummen, Graaf van Limburg Stirumplein 5

Wanneer je interesse hebt om deze training bij te wonen, kun je je hieronder opgeven. Aanmelden kan tot en met 28 januari, er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. 

Schrijf nu in

Reserveer hieronder jouw gratis workshop. Je vult je gegevens in, waarna je voor de bevestiging nog een e-mail ontvangt. Daarna krijg je een uitnodiging voor de workshop op 1 februari. Alle details staan in die e-mail. 
We spreken elkaar dan binnenkort!

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een afspraak. We delen je gegevens met niemand!