Aanvraag gratis e-boek 'de Tijd aan jezelf'Aanvraag gratis e-boek 'de Tijd aan jezelf'Aanvraag gratis e-boek 'de Tijd aan jezelf'Aanvraag gratis e-boek 'de Tijd aan jezelf'Aanvraag gratis e-boek 'de Tijd aan jezelf'

Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Aanvraag gratis e-boek 'de Tijd aan jezelf'

Goed omgaan met je tijd is voor ons allemaal belangrijk. Wie grip heeft op zijn planning, heeft ook meer grip op zichzelf. En dat betekent dat je productiever bent, minder stress ervaart en meer plezier uit je werk haalt. Maar hoe krijg je je planning onder controle?

Niets uit je handen

Dat kan een hele kluif zijn. Want tot op dat moment zijn het de Tijdrovers die, ongepland, je werktijd in beslag nemen. Ze gooien je planning overhoop: wanneer je je voorgenomen had de dag zinvol te besteden, kom je aan het eind van die dag tot de conclusie dat je vooral Druk, druk, druk… bent geweest, maar niets hebt ‘gedaan’.

Simpel te bestrijden

Tijdrovers horen zelden tot je eigen taken. Het zijn ‘dingetjes’ voor een ander, werk dat helemaal niet bijdraagt tot je eigen resultaat. Je hebt er te gemakkelijk "ja" tegen gezegd. Dat laatste is ook het goede nieuws: de meeste Tijdrovers haal je jezelf op de hals. In dat opzicht is er dan ook eenvoudig wat aan te doen.

Download hier jouw gratis e-boek, zonder verplichting:

Geen spam! En je ontvangt voortaan ook mijn tips voor een betere balans tussen werk en privé.