Op een plezierige manier je werk kunnen doen!

Persoonlijke Ontwikkeling | Werkdrukaanpak | Stressreductie | Burn-out preventie

Kun jij je voorstellen dat je moeiteloos en gemakkelijk je beste zelf wordt?

Je zou graag vaker gewoon een goed gevoel willen hebben over je werk, je relatie of je familie, over je hele leven. Je zou willen dat het je allemaal makkelijker afging, dat de dag je hoe dan ook energie zou geven. Zodat je, als je zou terugkijken op een willekeurige dag, er per saldo gewoon tevreden over kunt zijn. En je zou willen dat je ook vertrouwen kon hebben in de goede afloop van de dag van morgen. Vertrouwen in de dingen die je tegen zou gaan komen in je werk, in je relatie, in heel de dag…

Vaak is het anders

Maar nú is dat voor velen van ons niet zo: zo positief in het leven staan lukt de meesten niet zonder hulp. Want de werkelijkheid is niet zo rooskleurig en ook jij bent niet zonder gebreken. Daardoor gaat je werk niet altijd zoals het zou moeten en voel jij je vaak niet in staat om daar wat aan te veranderen. Niet elke dag heeft zo’n glanzend randje: soms sleep je jezelf maar met moeite door de week. Bij tijd en wijle wordt je er wat moedeloos van, want het voelt belabberd.

Alles al geprobeerd

Je hebt vast al geprobeerd daar zelf wat aan te veranderen. Je hebt al een training gedaan en veel managementboeken gelezen. Misschien ben je zelfs al een keer bij een coach geweest. Maar als het al een keer verbetering te zien gaf, dan ben je toch weer teruggevallen. Teruggevallen in je beleving, teruggevallen in je manier van denken, teruggevallen in je manier van doen. Al je pogingen om er wat aan te veranderen, hebben niet veel opgeleverd. Alles voelt alsof je een mager zesje bent…

Je bent niet de enige

Dat voelt als falen tegenover jezelf en dat is om depressief van te worden. Zelf was ik niet zo sterk in relaties en dat is een understatement… Ik ging twee keer bij dezelfde werkgever met ruzie weg. Ook ben ik drie keer getrouwd geweest en even zo vaak ging het stuk… Ik had wel een vermoeden dat ik het ook bij mezelf zou moeten zoeken, maar waar precies wist ik niet. 

Ik ben bij een psychiater geweest, bij een psycholoog en bij wel drie therapeuten. Zij hebben met nooit kunnen aangeven wát ik precies te ontwikkelen had. We hebben er hard aan gewerkt, het heeft veel geld gekost maar we hebben nooit de goede stappen gezet.

Toen ik een aantal jaren geleden mijn coachingsopleiding deed, ging het me pas dagen. Zomaar ineens kreeg ik, notabene in een sessie met een collega in opleiding, een glashelder inzicht. Een inzicht dat voorgoed de beleving van mijn wereld veranderde: ik zag wat ik te ontwikkelen had.

Dit is voor jou 

Daarom heb ik “Ontwikkel je thema” gemaakt voor iedereen die het gevoel heeft dat ‘ie meer uit zichzelf kan halen. Deze aanpak is bedoeld om jou te helpen van presteren onder de middelmaat naar elke dag tevreden met je resultaten. 

Wat gaan we doen

We maken samen een afspraak voor een telefonisch consult. Ik ga je in heel korte tijd laten ontdekken welk patroon er zit in de manier waarop jij jezelf én je resultaat in de weg zit. Ik herleid met jou wat je echt te leren hebt: je ontwikkelingsthema. Ik leer je de patronen herkennen waardoor je dat zelf steeds maar niet leert.

Dit kun je verwachten

In een telefoongesprek met jou herleiden we samen wat jij zelf graag zou willen veranderen: je coachingsvraag. Wat velen niet weten maar ik uit ervaring wel weet, is dat achter die vraag een diepere vraag verscholen zit. Dat is je ontwikkelingsthema. Samen brengen we dat boven water. Je kunt daar zelf mee aan de slag; je krijgt nog zes e-mails van me die je helpen om jouw ontwikkelpunt uit te werken. Je mag zelf jouw sessie plannen.

Je kunt nú eindelijk deze stap zetten

Ik heb al veel anderen mogen helpen. Daarmee konden ze eindelijk positieve energie steken in hun echte ontwikkeling. Want je moet er niet aan denken dat je veel moeite steekt in iets waarvan je niet echt groeit: dat zou pas werkelijk verloren energie zijn… Dat is dus niet meer nodig. Met je ontwikkelingsthema kun je, alleen of met hulp, echt grote stappen zetten.

Wat vonden anderen?

  • "Ik had niet gedacht dat we in één telefoongesprek zoveel zouden kunnen achterhalen". Willem, Lelystad

  • "Jarenlang dacht ik op de goede weg te zijn en nu is me ineens duidelijk waarom dat niet tot resultaat leidde'. Patricia, Amstelveen

  • "Ik weet nu eindelijk welke stappen ik te zetten heb". Henk, Almelo

  • "Het is niet leuk om te ontdekken dat je jarenlang in de verkeerde richting een oplossing zoekt. Des te fijner is het dat ik het nu wél weet". Eduard, Bennekom

Lees dit eerst

Boek niet voor je dit gelezen hebt. Deze aanpak is alleen voor wie écht toe is aan een nieuwe stap in z’n ontwikkeling. Als je nog twijfelt, boek dan niet. Want vanaf het moment dat je je ontwikkelingsthema kent, krijg je behoefte om ook werkelijk aan de gang te gaan. Begrijpelijk!

Reserveer nu

Een coachingssessie op jouw Ontwikkelingsthema kost normaal € 187,50. Je boekt “Ontwikkel je thema” nu in december én januari voor de belachelijk lage prijs van € 49,=.  Waarom zo’n rare prijs? Wat ik heb ontdekt, kan veel mensen helpen. Dat doe ik graag, vandaar dit aanbod. 

En waarom dan niet maar meteen gratis? Je kunt je afvragen waarom zoveel korting geef dat ik het net zo goed gratis kan doen. Dit is waarom: als een coach zijn of haar hulp weggeeft, verandert er iets in de verhouding. Je zou dan kunnen zeggen dat ik jouw ‘pijn’ overneem en dat is iets wat een coach ethisch gezien niet mag doen. Om het echt op te lossen, moet je dus jouw tijd investeren en een – zij het kleine – vergoeding betalen. Zo blijft het zuiver. Voor € 49, = koop je je ontwikkelingsthema. Dat is het.

Boek nu

Reserveer hieronder jouw telefonische consult. Je vult je gegevens in, waarna je voor de bevestiging nog een e-mail ontvangt. Daarna krijg je een link naar mijn agenda, zodat je zelf een telefoonafspraak in december kunt boeken. We spreken elkaar dan binnenkort!

Je gegevens worden alleen gebruikt voor het maken van een afspraak. We delen je gegevens met niemand!