Gemakkelijk en moeiteloos stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling (herfstactie)

Hoe zou het zijn om eindelijk de juiste antwoorden te krijgen op jouw meest wezenlijke vragen? Om in je eigen tempo en op een ontspannende manier te ontdekken wat je nodig hebt? Hoe zou het zijn om, gemakkelijk en moeiteloos, echte stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling?
(lees verder onder de foto's)

Kom in beweging

Ben je het even het overzicht kwijt? Of heb je dat eigenlijk nooit echt gehad, misschien? En zit je nu met belangrijke vragen: over je werk, je relatie, over jezelf? Heb je behoefte aan een frisse blik, aan een nieuwe richting, of gewoon een gesprekspartner? En heb je geen zin in ellenlange, moeizame sessies met een bloedserieuze coach? Geen trek in een heel jaar lang ploeteren in een praatgroep?
Goed nieuws: speciaal voor jou heb ik wandelsessies in de Achterhoek. Samen met mij zet je zo de eerste stappen naar jouw antwoorden, kom je tot nieuwe inzichten en misschien sla je wel een heel nieuwe richting in. Hoe dan ook maakt zo'n sessie dat je weer nieuwe energie hebt!

Buiten: beter voor je!

Het is inmiddels ook met onderzoek (Menzis, 2016) aangetoond dat coachingssessies in de natuur een werkelijke meerwaarde geven. Je bent in beweging, je hoort, ziet, ruikt en voelt… al die zintuiglijke waarnemingen stimuleren je brein op een unieke manier. En: door samen op te lopen, voel je je vrijer en kom je gemakkelijker tot inzichten dan wanneer je aan tafel zit.

Prettig geprikkeld door de omgeving

Omdat je uit je eigen situatie bent en in een voor jou nieuwe omgeving komt, raak je in het ‘hier en nu’. Daarmee komt bewustwording sneller en gemakkelijker. Je komt uit je hoofd en in je lichaam, waardoor verstand en gevoel weer in balans komen. Je zintuigen worden geprikkeld door de omgeving. Je hoort de vogels, je blik valt op een bloem, je voelt de zonnestralen op je gezicht, je hoort de wind door de bomen waaien. Zo kom je dichter bij je eigen gevoel en bij wat jij ervaart of wat je werkelijk wilt.

Makkelijk praten

Bovendien zit het buiten vol met natuurlijke beelden en die roepen associaties op. Die symboliek in de natuur, helpt je om je gedachten in kaart te brengen.
Omdat we naast elkaar lopen, we elkaar niet aan hoeven kijken, is een wandelsessie heel geschikt voor mensen die eraan moeten wennen om hun verhaal aan een ander te vertellen. Je coach is ineens een stuk minder eng.

Wat gaan we doen

Ik neem je mee op een wandeling door bos en veld. Stap voor stap, in jouw ritme, zijn we zo samen op weg naar de antwoorden op jouw vragen. Ter voorbereiding geef ik je een korte opdracht, zodat je goed voorbereid kunt beginnen. Met die eerste stap ben je al op weg. Daarmee ben je in beweging gekomen en ben je gestopt met het patroon van herhalen wat je altijd al deed. Zo kunnen we bijvoorbeeld werken aan:

  • vragen rond relaties (je partner, je kinderen, je ouders of vrienden)
  • vragen rond de betekenis en verwerking van pijn, ziekte, verdriet en rouw
  • vragen rond angst en het verleggen van grenzen
  • vragen rond machteloosheid en initiatief
  • vragen rond afscheid (van familie, relaties of werk) en een nieuw begin
  • vragen rond religie en spiritualiteit
  • vragen rond rust, bezinning en reflectie

Ik vraag je van de sessie een reflectie te schrijven. Die kun je gebruiken om er een vervolg aan te geven en zodoende je ontwikkeling te volgen.(Lees verder onder de foto's)

Kennismaken

Lijkt dat je wel wat? Dan kun je deze herfst voordelig kennismaken met deze vorm van coaching. In oktober en november loop je met me mee voor een kennismakingstarief van € 49,95 (inclusief BTW). Jouw wandelsessie levert je belangrijke inzichten op waarmee je verder kunt; dat kun je zelf doen, of uiteraard in een vervolgsessie.

Vol = vol

Ik reserveer, speciaal voor jou, op een paar momenten in de week ruimte voor deze wandelsessies. De speciale aanbieding is alleen geldig in oktober en november, daarna betaal je de gebruikelijke prijs van € 95,= (inclusief BTW). Dit aanbod wil je niet missen: reserveer daarom snel. Je kunt daarvoor bellen naar 0575-775629 of direct zelf reserveren in mijn agenda. Dat kan hier (er opent een nieuw scherm met mijn agenda).

Reserveer nu

Claim direct jouw wandelsessie en zet daarmee de eerste stap. Bel 0575-775629 of reserveer zelf in mijn agenda. Doen!