Ik help professionals uit vastgeroeste gedragspatronen te stappen, zodat ze eindelijk hun dromen en ambities waar kunnen maken.

Ben jij zo iemand die keer op keer eigenlijk last heeft van zichzelf? Lijkt het soms alsof je steeds in cirkels rond sjokt? Alsof je van je fouten maar niet van kunt leren? Zodat jij wéér niet gevraagd wordt om teamleider te worden. Zodat je gepasseerd wordt bij een kans op promotie. Dat je wéér niet in aanmerking komt voor een uitdagend project bij een nieuwe klant... Soms zit jouw realiteit je gewoon in de weg.

Daarom zou je willen dat je uit die cirkel kon breken. Dat je eindelijk eens een ontwikkelingssprong zou kunnen maken. Dat je een duwtje in de rug kreeg, een steun en toeverlaat had voor beslissende momenten. Of dat iemand je (met goeie bedoelingen) een schop onder je achterste kon geven. Dat heb je nodig, want zelf kom je er niet uit. Jij kent je blinde vlek niet, je glazen plafond, de belemmeringen die je zelf in stand houdt. Goed nieuws, want ik kan je daarbij helpen: ook op afstand. Lees hier hoe.

Voor wie samenwerken met anderen moeilijk is

Herken je dit?
In je eentje zou het je aardig afgaan in je werk. Zou je kunnen leveren wat er van je gevraagd wordt, zou je kunnen werken op een manier waar je je lekker bij voelt.
Maar o, je leidinggevende... O, je collega's... Wat kan het lastig zijn om overeind te blijven in een team! Je hebt al van alles geprobeerd om je aan te passen, maar het blijft moeilijk om te functioneren tussen andere mensen. Misschien ben je daarom al eens van baan veranderd, misschien zelfs al meerdere keren. Dan gaat het een tijdje goed, maar uiteindelijk gaat het weer mis.

Op zoek naar een oplossing? Bel voor het maken van een afspraak: 0575-77 56 29.
Ik neem zelf de telefoon op, pak je agenda er alvast bij!

Als werkdruk en stress je werkplezier verzieken

Als je je werk als stressvol ervaart en je hebt daar last van, is dat niet normaal.
Dat is niet hoe het hoort te zijn en toch is het voor veel professionals de realiteit van alledag. En hoewel er op dit moment veel aandacht voor is, zijn er weinig adequate oplossingen.
Misschien heb jij ook al geprobeerd om zelf het tij te keren. Veel van mijn coachees hebben al een zelfhulpboek, een cursus of een workshop achter de rug. Maar dat heeft in de meeste gevallen niets geholpen. Ik heb een manier gevonden die wel helpt: honderden anderen mocht ik al begeleiden. Lees hier hoe ik ook jou kan helpen weer met plezier je werk te doen.

Voor als het in je zit, maar het er niet uit wil komen

Soms laat gedrag zich maar lastig veranderen: het steekt steeds weer de kop op. Daarmee lijkt het wel alsof het veel dieper in je systeem zit. Als je dit herkent, is er waarschijnlijk sprake van een ontwikkelingsthema. Een ontwikkelingsthema is oud gedrag dat zijn oorsprong in een oude ervaring. Je hebt ooit iets beleefd, daar voor jezelf conclusies aan verbonden en het gedrag dat je er toen bij ontwikkeld heeft, was op dat moment nuttig. Toen, op dat moment. En omdat wij mensen gewoonte-dieren zijn, dat een zelfde trigger dat oude gedrag weer oproepen. Terwijl inmiddels vermoedelijk de omstandigheden veranderd zijn en dat oude gedrag niet meer bij de huidige situatie past.

Interesse? Bel voor het maken van een afspraak: 0575-77 56 29.
Ik neem zelf de telefoon op, pak je agenda er alvast bij!

Recente artikelen

Zo werk je slim je piekbelastingen weg

Voor veel van ons komt het werk in pieken. Het zijn periodes waarin werkdruk ontstaat, zodat er eigenlijk nauwelijks ruimte is voor andere zaken. Dit kan slimmer: lees hoe je handig de piekbelasting afvlakt en de kwaliteit van je werk verbetert. [Lees verder]

Wie kan loslaten, heeft beide handen vrij

Eén van de grootste stressbronnen is het richten van je energie op iets waar je geen invloed op hebt. Twijfel of we het goede hebben gedaan, spijt dat we het niet anders deden: nachten kunnen we er van wakker liggen. Zinloos. Dat onderkennen is één, daadwerkelijk kunnen loslaten is toch nog even wat anders. [Lees verder]

In vijf stappen naar meer en beter resultaat

Vaak gaan er op kantoor dagen voorbij zonder dat we iets lijken te presteren. Waarbij we ’s avonds niet meer weten wat we ’s ochtends gedaan hebben. Werkdagen kunnen knap onbevredigend zijn. Mensen die geen collega's om zich heen hebben, lijden er misschien nog wel meer onder. Herken je dat? [Lees verder]

Recente opdrachtgevers

Wat anderen zeggen

Ervaring 1

De coachingsgesprekken die plaats gevonden hebben, zijn zeer waardevol en nuttig voor me geweest. Het mooie vind ik dat je uiteindelijk zelf je antwoorden op je eigen vragen geeft door een zeer goede begeleiding tijdens de gesprekken.
Soms best lastig en confronterend! Ik vond de gesprekken zeer interessant en leerzaam. Af en toe was het hard werken, maar het leverde positieve resultaten op die ik zeer waardevol vind en waar ik ook echt iets mee kan. Ik vind dat de coachingsgesprekken voor een persoonlijke groei bij me hebben gezorgd.
Ik heb me voorgenomen om in mezelf te blijven geloven. Op te blijven komen voor mezelf. Tijd voor mezelf vrij te maken zonder altijd maar rekening met anderen te houden. (Vrouw, 42 jaar).

Ervaring 3

Ik heb me steeds voldoende kunnen uitspreken, met name tijdens de intake waar ik nog behoorlijk boos en verontwaardigd was over hetgeen me dwars zat met betrekking tot mijn werk. Voelde me ook serieus genomen door een naar mijn mening deskundige en ervaren coach die onverwachte, soms confronterende vragen stelde, waarop ik dan steevast reageerde met "dat vind ik moeilijk" ;)
De gesprekken hebben me meer inzicht gegeven in zaken, zoals

  • (extreem hard werken is niet de norm,
  • zelf een planning maken,
  • "nee" zeggen,
  • me niet druk maken over dingen waar ik geen/weinig invloed op heb

Het resultaat is dat ik meer inzicht heb in het feit dat ik misschien wel teveel van mezelf - en anderen? - verwacht: het mag wel een versnelling lager. Ook dat mijn opvattingen met betrekking tot werk niet de norm zijn en kunnen leiden tot gespannen relaties met collegae. (Man, 54 jaar)

Interesse? Bel voor het maken van een afspraak: 0575-77 56 29.
Ik neem zelf de telefoon op, pak je agenda er alvast bij!

Ervaring 2

Ik vind de gesprekken erg fijn. John laat me veel nadenken en geeft daar de ruimte en de tijd voor. Door mijn gedachten hardop te zeggen, weet ik zelf soms de antwoorden op mijn vraagstukken. Andere keren kan hij me op andere gedachten brengen. Wanneer ik iets niet begrijp, vraag ik om verduidelijking.
Tijdens de eerste sessie heb ik verteld dat ik wil werken aan een betere versie van mezelf. Ook wil ik relaxter door het leven gaan. John heeft toen onder andere gezegd dat ik kan leren van dat wat mij nu irriteert. Dat er dingen zijn die me irriteren en dat die mijn gedrag bepalen, daar ben ik niet trots op en ik vond het in eerste instantie moeilijk hieraan te werken. (Vrouw, 45 jaar).

Ervaring 4

Voor mij heeft de coaching meer inzicht gegeven in mijn waarden en kwaliteiten. Het benoemen van mijn eigen waarden geeft mij de kans om vanuit deze waarden te werken zodat frustraties en teleurstellingen niet de boventoon voeren. 
Na jouw coachingsgesprekken ben ik me meer gaan focussen en heb ik meer laten zien wat ik wil en waar ik voor sta (in plaats van altijd maar met een lachend gezicht door de gang te lopen. (Vrouw, 40 jaar)