Ik help beginnend-leidinggevenden om tot resultaten te komen

Ik coach beginnend-leidinggevenden op mentaal fundament en zelfontwikkeling, zodat zij besluitvaardiger tot resultaat kunnen komen. Dit verkleint afbreuk- en uitstroomrisico, met behoud van menselijk en financieel kapitaal.

Ik ben je duwtje in de rug, een steun en toeverlaat voor beslissende momenten - je hebt hulp nodig. In eerste instantie leek je het aardig in de hand te hebben, maar inmiddels kom je er zelf niet meer uit. Want jij kent je blinde vlek niet, de belemmeringen die je zelf in stand houdt.
Laat me je daarbij helpen, ik weet waar je tegenaan loopt. En waarbij je hulp kunt gebruiken.

Dat kan live in mijn praktijk in Zutphen, maar ook op afstand. Lees verder of bel me voor meer informatie: 0575 77 56 29.

Wat zit er in de weg?

We onderzoeken samen welk gedrag jou belemmert en welke patronen daarachter zitten. De klacht waarmee je naar me toe komt is immers waarschijnlijk niet meer dan het symptoom, dus we onderzoeken gedegen de achtergrond. Liefst betrek ik daar ook je omgeving in. Een coachingstraject is hard werken, dus we moeten zeker weten waarop we ons moeten richten. We spreken ook samen af wat het traject jou moet opleveren: dan hebben we een stip op de horizon. Maak een afspraak!

Wat heb je nodig?

In ons gedrag herhalen wij voorbeeldgedrag van anderen en repeteren we ons eigen ineffectieve gedrag. Een coachingstraject maakt daar een einde aan: je oude repertoire gaat overboord en we kiezen er iets nieuws voor in de plaats. Dat had je nog niet vanzelfsprekend in huis, dus je zult iets 'moeten leren'. We kiezen dat wat het best bij je past en waar je in je werk maar ook privĂ© profijt van zult hebben.  Maak een afspraak!

Hoe bestendigen we dat?

Nieuw gedrag wordt niet zomaar geaccepteerd door je systeem. Je moet maar eens opletten hoe vaak je jezelf straks 'dat kan ik niet' hoort zeggen. Gelukkig ga ik je daarbij helpen en ik heb daar veel ervaring mee. Ik maak gebruik van cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie, want dat heeft zijn nut door je jaren heen al bewezen. Je zult eens zien hoe leuk je dat gaat vinden.En je gaat verbaasd zijn over het blijvende resultaat!  Maak een afspraak!