Coaching: haal eruit wat in je zit!

Wil je een betere balans in je leven? Wil je jezelf ontwikkelen? Of doen wat je altijd al hebt willen doen? Bij individuele coaching help ik jou om stap voor stap om het beste uit jezelf te halen.

Want je hebt ontdekt: de groei en ontwikkeling die jij al zo lang wilt, komen niet vanzelf. Waarschijnlijk omdat je een steuntje in je rug mist. En hoewel je misschien al veel hebt gelezen, misschien zelfs al een coachingstraject hebt gedaan, weet je inmiddels ook: wat je écht nodig hebt is iemand die je laat zien waarmee je jezelf in die ontwikkeling tegenhoudt. Dat vind je niet op internet en in zelfhulpboeken.

De oplossing: persoonlijke coaching

De oplossing die jij zoekt, ligt in dieper dan het niveau waarop je probleem zich nu openbaart. We moeten op zoek naar een bewustzijn waarin je diepere wensen, drijfveren, angsten en belemmeringen liggen. Niet dat dat moeilijk is: als coach help ik je door middel van persoonlijke coaching om eindelijk wél te komen waar je jezelf in je hoofd al ziet.

Altijd afgestemd op jou

Individuele coaching is maatwerk en altijd volledig gericht op jou. Je onderzoekt je patronen die maken dat je doet wat je doet. Ik help je vervolgens om hier zelf stappen in te zetten, waarmee je duurzaam verder komt. Ik help je met beschrijven wat je gedaan hebt om die stap te bereiken, waarmee je zelf ook terugval kunt voorkomen.

Ook ik heb mijn weg moeten vinden

Zelf heb ik ook moeite gehad mijn pad te vinden. Onderweg heb ik mooie stappen gezet, maar ook wel eens een afslag gemist. Of er volkomen naast gezeten. Drastische keuzes gemaakt, of mijn beurt voorbij laten gaan. Terugkijkend weet ik dat ik al die stappen nodig heb gehad om te komen waar ik nu ben. Mooi, maar wat omstandig... en dan druk ik het voorzichtig uit. Ik ben daarom blij dat ik jou kan helpen om jouw resultaat te bereiken op een veel eenvoudiger manier!

Wat gaan we doen

Ik ga je helpen formuleren wat je werkelijk wilt en wat je daarin tegenhoudt. Ik ga je helpen formuleren wat je werkelijke probleem is en ik help je om dat op te lossen. Daarmee krijg je een handvat om bij jezelf echt een ontwikkeling in gang te zetten die bijdraagt aan wat je écht gelukkig maakt. Daar zijn verschillende manieren voor: wat het best bij jou past, ontdekken we samen in het eerste - vrijblijvende - gesprek. Meestal maak ik zelf een keuze voor wat het best bij de situatie past - dat kan per gesprek anders zijn.

Waaraan kunnen we werken

Vragen die bij coaching aan bod komen, kunnen betrekking hebben op het professioneel of privéleven, op relationele zaken of individuele hindernissen, op je binnenkant of je buitenkant, ... . Hieronder een indruk van de vragen waar mijn cliënten mee komen. In de meeste gevallen beginnen we met één hulpvraag en raken we tijdens het coaching traject ook andere thema's aan die ermee te maken hebben.

  • Waarom grijp ik steeds naast die promotie op het werk?
  • Hoe kan ik eindelijk die goede voornemens in verband met (bijvoorbeeld) mijn gezondheid waarmaken?
  • Het is hectisch thuis. Hoe kan ik zelf overeind blijven en tegelijk mijn gezin ondersteunen?
  • Ik weet niet of ik deze baan wel wil houden. Maar wat dan?
  • Mijn leven loopt vast, ik zit op een dood spoor. Wat kan ik doen?
  • Ik heb last van mijn uitstelgedrag, mijn werk lijdt eronder. Hoe kan ik dit beter aanpakken?

Zit je met een probleem waar je zelf niet uitkomt en ben je gemotiveerd om het grondig aan te pakken, dan is coaching een mogelijke oplossing. Coaching op afstand doet daar niet voor onder. Mijn doel is om je te helpen bij het vinden van een oplossing van je probleem. Als coach ben ik daarom praktisch, doortastend en direct. Ik ben gecertificeerd NLP Master Coach; ik ben aangesloten bij de Stichting Burnout & Stress en bij de Nederlandse Orde van Beroepscoachen NOBCO.

Interesse? Bel voor het maken van een afspraak: 0575-77 56 29.
Ik neem zelf de telefoon op, pak je agenda er alvast bij!

Je mag ook een terugbelverzoek claimen.
Daarbij kun je aangeven wanneer je teruggebeld wilt worden.
Doe hier je terugbelverzoek (je gaat rechtstreeks naar mijn agenda) en ik bel je op jouw tijdstip!

coaching op afstand

Achtevelstraat 64, Zutphen

Waterstraat 5, Zutphen

Onze gesprekken voeren we op dit moment weer live op locatie uit, of op afstand als dat jouw voorkeur heeft. We maken dan gebruik van een digitale coach-omgeving die voldoet aan de privacy-richtlijnen.

Aangesloten

NOBCO
De Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) is er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. Wij zijn aangesloten bij NOBCO en onderschrijven de beroepscode, vastgelegd in de Internationale Ethische Code voor coaches.

Als NLP Master Coach ben ik geregistreerd bij NLPEA; de opleiding die ik volgde is gecertificeerd volgens richtlijnen van ICF.

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen (CRKBO) staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Wij staan geregistreerd in het CRKBO.